最新職位空缺

立即申請最新空缺

合作伙伴

精選資訊

0 comment

糧單重要嗎?

【糧單重要嗎?🤔】 當你去見美容工時,糧單一般都係用黎顯示你之前搵開幾多錢的一個重要收入証明,所以你可以帶得少,但你就吾可以無糧單!當然最理想就係一份工最少有3⃣ - 6⃣張糧單,不過如果舊時不嬲都無KEEP開,麻煩你今日開始就要KEEP 番啦。 ' 【帶糧單也有技巧😱】 假如自己的要求薪金係$20,000,吾該你淨係比$20,000或以上的糧單比僱主,千萬不要比$20,000以下的,一般HR 通常都為左壓你價,只睇較低者去壓你價💸..

Read More
0 comment

【「即」美分享—天氣凍沖住涼敷面膜?】

【「即」美分享—天氣凍沖住涼敷面膜?】 冬天咁凍,好多人話畀小編知,知道皮膚乾須要定期敷吓mask,不過~寶寶皮膚乾,🙈但寶寶不敷!原因係當塊凍冰冰嘅mask敷上面🥶冰凍嘅感覺,諗起就⋯ 有啲朋友仔會喺沖涼或者浸浴時,暖笠笠咁敷住面膜,但小編建議大家盡量避免邊沖涼邊敷面膜🙅🏻‍♀ 因為沖涼時溫熱嘅水會令毛孔會張開、血液循環加速,呢個時候其實喺皮膚排毒時間,雖然面膜中嘅營養成分比較易被吸收,但會阻礙咗皮膚排毒,令毛孔..

Read More
0 comment

護膚小Tips - 面膜需要日日敷嗎?

好多人都唔知究竟面膜可唔可以日日敷,很多明星都呼籲天天敷面膜,但這是因為他們天天化濃妝的原因, 一般人若天天敷的話不見得會很好,所以建議保濕面膜隔天一次,清潔面膜一週一次就OK啦!

Read More
0 comment

Join Beauty X 美容工 #拍住上

職請熱缐/Whatsapp:6688 8257 / 6688 8602/ 6688 8135 #JOINBEAUTYJOINUS #視象見工 #24小時年終無休 #轉介專員 #職美 #66888257 #66888602 #66888135 #搵顧問 #搵美容師 #搵治療師 #搵醫生 #搵客戶服務員 #搵接待員 #搵按摩師 #我很累但我堅持 #相信自己

Read More